Korall

Minden év végén óriási érdeklődés övezi a Pantone „színguru” vállalat által közzétett, egy kétjegyű és négyjegyű számból álló színkódot, amely a következő esztendő legdivatosabb színe lesz. Az idei évben a cég választása az ún.” living coral” színre esett, amely indoklásuk szerint az intimitást és a valódi kapcsolattartást szimbolizálja. Nem is kellett sok, a korall idén az esküvők világában is tarolni fog: visszaköszönhet a menyasszonyi ruhán, a virágdekoráción, jelzésképpen a szalvétán, de akár a meghívón is.

Lágy pasztellek: hűvös  kék, púderrózsaszín, penészzöld

Ha a korall Számotokra túl élénk, van azért az idei színpalettán jó pár hívogató pasztell: akár a hűvös kék, akár a púderrózsaszín vagy a penészzöld mellett döntetek, nem tudtok melléfogni. A pasztellszínek az esküvők örökös favoritjai: finomságuk a romantika megtestesítői. Ha mesebeli mennyegzőt tervezel álmaid hercegével, mindenképp ezek közül válassz.

Burgundi és rozsda

Különösen őszi esküvők meghatározó színei lehetnek ezek, a lenyűgöző októberi tájak színei köszönnek vissza ezekben az árnyalatokban.

Smaragdzöld

Fehérrel kiegészítve felejthetetlen, akár a névadó drágakő. Kell egy kis bátorság ehhez a színhez, de a hatás sem marad el, a merészségért cserébe;)

Képek forrása: Pinterest