A minap egy esküvői online csoportban egy 48-as majd rá pár órára egy 32-es méretű molett menyasszonyi ruha hirdetésen akadt meg a szemem. Az álomruhát megtalálni nem egyszerű feladat akkor sem, ha éppenséggel átlagos méretekkel rendelkezünk, de attól bármilyen irányú eltérés bizony külön kihívás elé állít minden menyasszonyt, hisz a szalonok azért nem minden esetben rendelkeznek ennyire széles méretskálával.

Hisszük azt, hogy a szépség nem méretfüggő: sokféle alkattal élünk e csodálatos világban és akár karcsúak vagyunk, akár gömbölydedebbek, mindegyiknek megvan a maga szépsége és rajongótábora egyaránt.

A harmonikus megjelenésű menyasszony titka talán abban rejlik, hogy adottságait ismerve és felismerve választ ruhát és kiegészítőket.

Első összeállításunkban lássuk tehát, mit javaslunk a nőiesebb menyasszonyoknak, hogy szépségüket maximálisan kiemelve ragyogjanak a nagy napon.

V-nyak

Az örök klasszikus: viselőjét nyújtja, a figyelmet a meseszép dekoltázsra irányítja.

Empire szabás:

A mell alatt elvágott fazon szintén nyújtja az alakot, az esetleges pocakot pedig gyengéden takarja.

Háromnegyedes vagy hosszú ujj:

Elegánsan rejti el a picit erősebb karokat.

Átlapolós felsőrész:

Akár csipkéből készül, akár más anyagból, ugyanolyan alakra jótékony szabászati trükk, mint a V-nyak.

Fűző:

Nem a múlt századi változatra gondolunk, hanem egy könnyed mozgást lehetővé tevő, ízig-vérig mai, modern darabra, amely jótékonyan farag le néhány centit a derékból.

A hát is kaphat mély kivágást:

Még ha hosszú is a ruhaujj, a mély hátkivágás garantálja a wow-hatást.