Ahogy a tavalyi – és sajnos nagyon úgy tűnik, hogy még az idei – évet is uraló koronavírus-járvány teljes egészében átformálta hétköznapjainkat, úgy az esküvők tekintetében is számtalan változást hozott…

kezdve onnan, hogy sok pár volt kénytelen teljesen átszervezni nagy napjának a dátumát és az is egészen biztos, hogy legtöbbjük  sajnos csak az eredetileg tervezett vendéglista töredékével számolhatott.  A vendéglátóhelyek legnagyobb része a vírushelyzet miatt bezárni kényszerült, de ha az év bizonyos szakaszaiban épp szerencsésebben alakult a járványgörbe és a párok történetesen megtarthatták esküvőjüket, akkor is számtalan, nem várt akadály és kihívás gördült eléjük.

Óhatatlan, hogy ez a nagyfokú bizonytalanság a  tervezett esküvők tradícionális első  hírnökeire, a  meghívókra is rányomta bélyegét és sok pár volt kénytelen nagy napjának dátumát eltolni vagy átszervezni, meg is teremtve ezzel a COVID-helyzet szülte meghívói trendet, amely a változásokat, a dátummódosításokat hivatott kommunikálni. Számtalan, esküvő előtt álló pár számított arra, hogy idén tavasszal vagy nyáron már minden bizonnyal meg tudja tartani legszebb és legfontosabb napját, azonban sajnos úgy tűnik, még az idei év első felében is sok hasonló meghívóval találkozhatunk:

Covid-helyzet szülte meghívók dátummódosításokról

Talán az is a vírus számlájára írható, hogy azon bátrak, akiket semmi sem tántorít el attól, hogy a nagyfokú bizonytalanság ellenére egybekeljenek, főleg természetközeli, szabadtéri helyszínekben gondolkodnak.

Így a természet motívumai még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kaphatnak idén a szárított virágokkal díszített szépséges meghívókon, de várhatóan a dekoráció részeként is felbukkannak és látványukkal sok-sok örömet okoznak.

Az is egy teljesen érhető, helyzet szülte trend, hogy sokan a túldíszített, színes, harsány meghívók helyett idén a lehető legkevésbé komplikáltra, a sallangmentes , egyszerűségében elegáns, minimalista meghívóra és egyúttal esküvőre szavaznak majd, amely mind a szemnek, mind a léleknek megnyugvást hozhat ebben az élet minden területén számtalan kihívást tartogató időszakban.

A lakonikus egyszerűség mellett mind többen gondolnak arra, hogy már meghívójukban is kifejezésre juttassák egyéniségüket és személyes boldogságukat, így várhatóan 2021 másik nagy trendje a perszonalizált, fotókkal személyessé tett meghívóké lesz. Minden meghívót örömmel tesz el a násznép minden egyes, meghívott tagja emlékbe, de biztosak vagyunk abban, hogy ezek a fotókkal illusztráltak a legkedvesebbek lesznek mind közül!

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk azt az irányt, amely a meghívók mellett eddig inkább mellőzöttnek tekinthető borítékokat idén főszereplővé teszi: legyen szó festményről, az esküvő helyszínéül szolgáló kastélyról ,gyönyörű, buja  virágcsokorról vagy a pár monogramjairól, a bélelt borítékok végtelenségig variálható motívumai számtalan történetet mesélhetnek el a megálmodott nagy napról és annak legfontosabb szereplőiről már az átadásuk pillanatában.

Bízunk abban, hogy segíthettünk Néhányotoknak a végső döntést meghozni a  választandó meghívó stílusát illetően. Legnagyobb szerencsénkre mindegyik fentebb felsorolt trend közel áll a szívünkhöz és örömmel segítünk a tervezésben, majd a megvalósításban is. Addig is  néhány általunk, eddig készített meghívó képeivel búcsúzunk, még többet pedig a www.weddingbybloomdesign.hu oldalunkon találtok.