Lehetetlen? Szerintünk nem. Tartsatok velünk!

Az esküvő – legalábbis optimális forgatókönyv szerint;) – egyszeri, egyedi és megismételhetetlen esemény, életünk egyik vitathatatlan csúcspontja. Mindannyian minden egyes apró részletében tökéletes esküvőt szeretnénk, kompromisszumok nélkül.

Talán abban is egyetérthetünk, hogy az esküvő alapvetően női „meló”: a szervezéstől a dekoráción át egészen a helyszín kiválasztásáig inkább a menyasszonyok ízlése a mérvadó, amióta a házasság intézményét csak kitalálták.

Édes teher ez azon nagy nap előtt álló aráknak, akik már kislánykoruk óta precíz forgatókönyvvel rendelkeznek az eseményt illetően, de komoly kihívás azoknak, akiknek csak körülbelüli elképzeléseik vannak.

Mivel ez utóbbi tábor – nem reprezentatív felméréseink szerint jóval nagyobb – nekik szeretnénk segíteni az elkövetkezendőekben tanácsainkkal, ötleteinkkel, javaslatainkkal hétről-hétre, ezen blog formájában.

Leveszünk a vállaitokról minden terhet: segítünk eligazodni az aktuális és időtállóan klasszikus esküvői trendek között, megkönnyítjük a ruhaválasztást, ajánlunk menüsorokat, desszerteket, ötleteket adunk ízléses, emlékezetes és nem elcsépelt köszönőajándékokra, meghívókra, asztali dekorációkra, bejárunk helyettetek helyszíneket és tudósítunk majd az aktuális esküvői kiállításokról is, de segítünk csokrot, frizurát, hajdíszt vagy akár sminket is választani. Nektek tulajdonképpen semmi dolgotok nem marad, mint a tökéletes vőlegényt felkutatni;)