Gabi & Péter

esküvői oldala
Megnézem

Történetünk

2017 augusztusában, a Balatonfüredi Borheteken kezdődött történetünk.
Mindketten a barátainkkal érkeztünk a nyár várva várt eseményére és…

…Péter az ominózus péntek estén a barátainak szánt vörösborokkal egyensúlyozva picit megbotlott a kavicsokon, amelynek következtében az egyik pohár  tartalma pont a ritka alkalmakra tartogatott könnyű, nyáresti, fehér blúzomon landolt. Péter nagyon kínosan érezte magát a malőr miatt és sűrű elnézések közepette meghívott engem és a barátnőimet az ő asztalukhoz, ahol hamar tanúbizonyságot tett kiváló humorérzékéről és lovagiasságáról. A beszélgetés olyan jól sikerült, hogy másnap este meghívott a csopaki Márga Bisztróba egy vacsorára. Még többet nevettünk, mint előző este és Budapestre hazatérve is örömmel és lelkesen folytattuk a randevúkat. 8 hónap múltán összeköltöztünk és nem is volt kérdés, hogy újra ellátogatunk-e a következő év augusztusában megismerkedésünk helyszínére. Pontosan ugyanannak a pincészetnek a padján ültünk, amikor Péter egy kis csomagot nyújtott át…Egy gyönyörű fehér blúz volt, amelynek címkéjére egy masnival egy gyűrűt is akasztott… Ugye érhető, miért a Márgát választottuk esküvőnk helyszínéül?:)
Török gabriella

Török gabriella

Gabriella 34 éves marketinges

Szereti a finom falatokat, a bort, a jógát, a családját, barátait, a Balatont és Pétert. Mindig vízparti esküvőről álmodozott.

vágó péter

vágó péter

Péter 38 éves jogász

Imádja a munkáját, a szójátékokat, a nyári balatoni vitorlázásokat, 19 éves öccsét,18 éves húgát és rajongva szereti Gabit.

információk

időpont

2019. május 4.
Polgári szertartás: 14.00 óra
Balatonfüredi Polgármesteri Hivatal
8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

Helyszín

Ünnepi vacsora: 18.00 óra
Márga Bisztró
8229 Csopak, Szitahegyi út 28.

Képgaléria

Mi ezeket a képeket és pillanatokat szerettük a legjobban. Hálás köszönet Tóth Tamás fotósnak, hogy pont azokra a részletekre fókuszált, amelyeket mi is fontosnak tartottunk.

szállások a környéken

Hotel Comfort

+36 (87) 580 030

Fehér szeder vendégház

+36 (30) 825 8949

Sétány Apartman

+36 (20) 922 1005

írj nekünk