Amikor az esküvőnket behunyt szemmel elképzeljük, rendszerint magunkat és párunkat látjuk csodálatos ruhákban, esetleg a régről megálmodott helyszínt és a hatalmas, minket ünneplő násznépet, de őket is leginkább arc nélkül. Sosem a terítéshez használt szalvéta, a menyasszonyi cipőklipsz vagy a meghívó selyemszalagja jelenik meg lelki szemeink előtt, pedig pontosan ezek azok az apró, de semmiképp sem jelentéktelen részletek, amelyek segítségével esküvőnknek „arcot” adhatunk. Életünk egyik legfontosabb eseményénél igen is fontos, hogy ezekkel az apróságokkal egyéniségünket, a világról, szűkebb vagy tágabb környezetünkről alkotott elképzelésünket kifejezésre juttassuk. Szavak nélkül is üzenünk a világnak, ha a köszönőajándékból és vagy a konfettiből a környezetbarátot választjuk, ha a ruhánkat béreljük, nem megvásároljuk, vagy ha a bohókás természetünkhöz illő színpompás tollas fejdíszt választjuk, romantikus rózsabimbók helyett.

Melyek tehát azok a finom, olykor tényleg csak nüansznyi részletek, amelyek összeadódva aztán egész esküvőnk jellegét, stílusát és hatását kialakítják?

A meghívó

A papír minősége, formája, a használt betűtípus, a lezáráshoz használt viaszpecsét vagy az átkötésül használt selyemszalag mind-mind rólunk suttog. Gyönyörű meghívókat itt találsz >>

A menyasszonyi hajdísz

Lehet csodaszép, kristályokkal kirakott hajtű, igazi, élő virágokból készített dísz vagy akár bohókás makramé fejpánt: bármilyen hihetetlen, a fotókon ez vonzza a szemet leginkább. És gondoltál arra, hogy a kedvenc virágaidból font hajdíszed lehet akár a csokrod kistestvére is?

 

Fülbevaló

Szintén a menyasszonyok kiváltsága ezen látványos kiegészítő használata, amely az egyszerű gyöngytől egészen a hatalmas klipszekig számtalan lehetőséget kínál, hogy egyéniségünket kifejezésre juttassuk.

Menyasszonyi cipőklipsz

Lejártad a lábad a városban, végigkutattad az internetet, de mégsem akadtál rá a tökéletes, általad elképzeld cipőre? Könnyen lehet, hogy egy bárhol megvásárolható klasszikus, kényelmes fehér vagy nude magassarkú az ideális választás, amelyet aztán különböző cipőklipszekkel tehetsz igazán személyre szabottá a nagy napon.

Textilszalvéta

Gondoltad volna, hogy egy egyszerű, csomóra kötött lenszalvéta vagy egy arra kötött szál rozmaring ennyit dob az ünnepi terítéken?

Ültetőkártyák

Ki ne érezné magát megtisztelve a saját nevét olvasva egy ilyen gyönyörű, míves kártyán?

Székdíszek

Ha az asztalok ünneplőbe öltözve várják az ifjú párt és a vendégsereget, miért maradnának le a székek? 😉 Sokszor egy darab kis tüll, egy szalag és pár szál levendula is csodákat tesz.

Köszönőajándék

Teljesen mindegy, hogy mit adsz a vendégeidnek: egy darabka csokoládét vagy egy csomag virágmagot. A lényeg, hogy azt szívvel tedd. És egy kis extra csomagolással 😉 Hidd el, eléri a kívánt hatást.